27/06 Antwerpen | Info-avond leertraject

Denk je erover na om bioboer of -boerin te worden?
Werken in en rond de bio-landbouw is een mooi en zinvol beroep. Het vraagt ook veel realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht, enz.

Ons leertraject Bio-en BD-landbouw is uniek en bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren. Lessen, stages, begeleiding en een netwerk, dat kunnen we je allemaal bieden. Alleen de ervaring, die moet je zelf opdoen.

We hechten er veel belang aan dat je ja als kandidaat-cursist vooraf goed informeert over de inhoud en het verloop van deze opleiding. Lees daarom zeker het onderdeel leertraject op onze website http://landwijzer.be/leertraject .

Spreekt Landwijzer je na het lezen nog meer aan? Dan nodigen we graag uit op onze info-avond waar we het leertraject concreet voorstellen.

Wie zich opgeeft voor het bijwonen van een info-avond ontvangt vooraf de info-brochure. Zo kan je op de info-avond gericht vragen stellen.

Deelname aan een info-avond is een voorwaarde voor verdere aanmelding!

Inschrijven voor de info-avond is verplicht. Schrijf je hier in en ontvang alle praktische informatie (locatie, uren, infobrochure).