21 OKT | 2e Netwerkdag Natuurlijk Imkeren, Gent

natuurlijk imkerenBeste natuurlijk imker of bijenliefhebber, 

Graag nodigen we je uit op de volgende Netwerkdag Natuurlijk Imkeren. Deze 2e netwerkdag gaat door in Gent op zaterdag 21 oktober 2017 van 14 tot 17 u.

De 1e netwerkdag, op 17 maart, kwam er op initiatief van Landwijzer. Deze was gericht op cursisten en oud-cursisten van de Landwijzer-cursus Natuurlijk Imkeren.  Er werden diverse inhoudelijke vragen besproken en ook een 3-tal regionale groepjes ingedeeld zodat het onderhouden van contacten makkelijker kon verlopen. 
Ondertussen kreeg de werkgroep Natuurlijk Imkeren verder vorm.

Deze ijvert voor een bijenhouderij met respect voor de honingbij en het gehele ecosysteem waarin wij samen met haar leven. De werkgroep wil een duurzame bijenhouderij ondersteunen en daarrond samenwerken met andere actoren die deze doelstelling delen. De werkgroep verenigt verschillende mensen en initiatieven rond natuurlijk imkeren en streeft ernaar een breder netwerk rond natuurlijk imkeren in Vlaanderen uit te bouwen. 

Op deze tweede netwerkdag staat ontmoeting centraal en bieden we ruimte aan kennisuitwisseling. De netwerkdag staat open voor alle geïnteresseerden in natuurlijk imkeren. Landwijzer is opnieuw gastheer en steunt daarmee van harte de opgestarte werkgroep en het ontstaan van een breed netwerk met een eigen dynamiek.

Op het programma staan diverse korte items vanuit de Werkgroep Natuurlijk Imkeren en vanuit Landwijzer, maar ook vanuit eenieder die graag een bijdrage wil leveren. Wil je erbij zijn? Wil je ook iets voorstellen of toelichten?  Meld je dan aan via dit formulier.

Van harte welkom!
Namens Landwijzer en de Werkgroep Natuurlijk Imkeren 

Praktisch
Zaterdag 21 oktober: 14 - 17u in De Landpoort
Adres: Kasteellaan 435; 9000 Gent (op wandelafstand van het station Gent Dampoort)