20 MAART | Infoavond Leertraject Bio- & BD-landbouw - Gent

infoavondgDenk je erover na om bioboer of -boerin te worden? Ons leertraject Biologische en Biodynamische landbouw is uniek en bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren: lessen, stages, begeleiding en een netwerk, ...
Werken in en rond de biolandbouw is een mooi en zinvol beroep, maar het vraagt ook veel realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht, ...
Bovendien valt de stap naar de landbouw niet te onderschatten voor wie er niet in opgroeide.
Daarom hechten we er veel belang aan dat je als kandidaat-cursist vooraf goed geïnformeerd bent over inhoud en verloop van de opleiding.

We vragen je om eerst de info over het Leertraject op de website te bekijken en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), en deze aandachtig door te nemen. Zo krijg je een goed algemeen inzicht in alle aspecten van het leertraject.

Spreekt het leertraject je nu nog meer aan? Kom dan zeker naar deze (of een andere) infoavond!
Op voorhand inschrijven is verplicht!
Datum: 20 maart 2018
Uur: 19u - 22u
Locatie: De Landpoort, Kasteellaan 435, 9000 Gent

Tijdens de infoavond stellen we het leertraject concreet voor, maak je kennis met de leertrajectbegeleider en is er ruimte voor jouw vragen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), met de duidelijke vermelding van de datum en locatie van je gewenste infoavond, jouw naam, adres, gsmnr, emailadres, en een korte schets van je motivatie en toekomstperspectief. Als je al concrete vragen hebt, mag je die er zeker aan toevoegen.
Wij sturen je dan een bevestiging en praktische informatie.
Deelname aan een infoavond is een voorwaarde voor verdere inschrijving.