Begin 2010 gingen we van start met het ‘Bio Training Project’, een sponsoring-formule waarmee Vlaamse bio-bedrijven (teelt, verwerking, handel) onze werking kunnen steunen door 2 % van de verkoopprijs aan de consument af te staan voor de verdere ontwikkeling van kennis en visie in de bio-sector. De sponsors kunnen hun deelname aan dit project bekend maken op de verpakking van hun product.

Pajottenlander

Pajottenlander sappen ging als sponsor met ons in zee op basis van de globale verkoop van de 6 groentesappen uit het hele assortiment (5 cent per verkochte fles). Eind 2009 ontvingen we reeds een steun van 900 €. Voor 2010 liep het bedrag op tot ruim 4500 €. Die steun werd o.a. ingezet voor investeringen in functie van onze Bakcursus, onze Bibliotheek en de aanpassing van onze Landwijzermobiel naar milieuvriendelijke brandstof (LPG). In 2011 tekende zich een plotse groei af in de verkoop van de groentesappen door de hype rond het rode bietensap. Daardoor steeg de sponsorbijdrage tot ruim 12.800 €! Die steun hebben we voor het grootste deel benut voor de ontwikkeling en voorbereiding van onze nieuwe jaarcursus rond Natuurlijke Bijenhouderij, die meteen een succes werd, en tevens voor een kleinere investering ivm onze Bakcursus.

Pajottenlander: http://www.pajottenlander.be/?nl/bedrijf/projecten/

Ethis Verzekeren

Ook Ethis Verzekeren steunt ons reeds meerdere jaren door een afdracht op het commisieloon bij het afsluiten van verzekeringspolissen. De klant bepaalt er zelf voor welk project de steun wordt bestemd. De voorbije jaren ontvingen we op die manier ruim 800 euro/jaar ter ondersteuning van onze werking.

Ethis Verzekeren: www.socialeeconomie.be/onderneming/582

 

Meer info over het sponsoringproject of wil je graag sponsor worden?
Neem dan contact op via Geert Iserbyt