Instroom in 3e jaar Leertraject mogelijk voor oud-cursisten vanaf sept 2018

instroomIn 2016 besloten we het Landwijzer-leertraject, dat sinds 1997 over twee jaar loopt, te verlengen. We kregen al jaren de feedback van onze 2e jaars cursisten dat het tweede jaar erg zwaar was omdat het tegelijk een verdiepend jaar was én een jaar waarin zij gevraagd werden hun eigen toekomstproject helemaal uit te schrijven.

Dit jaar in september start voor het eerst dat 3e (half) jaar. De cursisten van onze 18e cyclus die als zelfstandig ondernemer een project willen starten (alleen of in samenwerking) en dat grondig willen voorbereiden, zullen van sept 2018 tot febr 2019 een volledig bedrijfsplan voor hun toekomstproject uitwerken. Stapsgewijs zullen ze de onderdelen ervan individueel voorbereiden en inbrengen in de lessen.

Zo krijgen ze gerichte feedback van mede-cursisten & docenten op hun eigen plan en inspireren & motiveren ze elkaar.

Oud-cursisten die vroeger het 2-jarig traject hebben doorlopen en toen geen volledig bedrijfsplan hebben uitgewerkt, kunnen nu instappen in het 3e jaar en alsnog een bedrijfsplan uitwerken voor het project dat ze zullen starten of dat recent is gestart.
Voor meer info, contacteer de leertrajectbegeleiders:
- voor Antwerpen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- voor Gent: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.