Steun ons

Bekendmaking

Een grote dienst kan u ons bewijzen door Landwijzer en onze activiteiten verder bekend te maken onder mogelijk geïnteresseerden. Dat kan o.a. door:

  • onze folder(s) en affiche(s) op een gepaste locatie een (duurzaam) plekje
    te geven
  • mogelijk geïnteresseerden op het bestaan van onze website en digitale nieuwsbrief te wijzen.

Vraag hier folders / affiches aan

 

Schenken

Als erkend centrum voor naschoolse landbouwvorming ontvangen we subsidie voor de vormingsactiviteiten die we organiseren m.b.t. de professionele biologische landbouw wanneer er voldoende deelnemers zijn.

Voor het ontwikkelen van nieuwe (opleidings)activiteiten en het verdiepen van het gedachtegoed van de biologische en biologisch-dynamische landbouw, zoals beschreven in onze Missie en Visie, dienen we eigen middelen te genereren. Een éénmalige of periodieke steun (doorlopende opdracht) van mensen die ons werk een warm hart toedragen, is dan ook welkom. Als dank sturen wij u graag onze maandelijkse digitale nieuwsbrief toe.

U kan zich hier aanmelden als schenker.

 

Sponsoring: Bio Training Project

Het Bio Training Project biedt bedrijven de mogelijkheid om via sponsoring Landwijzer te steunen. Dmv een logo op de producten kan het bedrijf aangeven aan dit project deel te nemen.
Minimum 2% van de verkoopprijs aan de consument wordt dan structureel bestemd als ondersteuning van de activiteiten van Landwijzer.

Meer info over het Bio Training Project.

 

Legaat

U kan Landwijzer begunstigen met een zogenaamd Duolegaat. Zo kan u tegelijk:

  1. uw erfgenamen evenveel begunstigen als anders,

  2. een deel van uw vermogen voor Landwijzer bestemmen

  3. én minder successierechten betalen.

Wil u meer weten over deze legale formule om zélf rechtstreeks een bestemming te geven aan een deel van de successierechten die u anders aan de staat betaalt ?

Meer info over het Duolegaat