Steun ons

Draag mee onze boodschap uit!

Online Fien WEBOmdat we mensen willen blijven inspireren om zich daadwerkelijk te engageren voor een andere landbouw hebben we in de lente van 2017 gewerkt aan een promocampagne die enkele (oud-)cursisten in beeld brengt. Samen tonen ze een mooi en divers palet van vernieuwende waarden in de landbouw die we vanuit Landwijzer ondersteunen en mee helpen concreet maken. 

Zes postkaartjes brengen elk met een foto en een getuigenis een (oud)-cursist in beeld. Van de beelden van Fien, Jarno en Ine werden ook affiches gemaakt op A2-formaat.

Wil je graag postkaartjes verspreiden en affiches ophangen? Laat ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten hoeveel pakketjes postkaarten (3x6 kaartjes per pakketje) je graag wil en hoeveel (en welke) A2-affiches. We verzenden ze dan met de post. (Natuurlijk is dit kosteloos). 

Het digitale materiaal kan je hier bekijken en overnemen.  

Alvast bedankt om Landwijzer mee aandacht te geven! 

Schenken

Als erkend centrum voor naschoolse landbouwvorming ontvangen we subsidie voor de vormingsactiviteiten die we organiseren m.b.t. de professionele biologische landbouw wanneer er voldoende deelnemers zijn.

Voor het ontwikkelen van nieuwe (opleidings)activiteiten en het verdiepen van het gedachtegoed van de biologische en biologisch-dynamische landbouw, zoals beschreven in onze Missie en Visie, dienen we eigen middelen te genereren. Een éénmalige of periodieke steun (doorlopende opdracht) van mensen die ons werk een warm hart toedragen, is dan ook welkom. Als dank sturen wij u graag onze maandelijkse digitale nieuwsbrief toe.

U kan zich hier aanmelden als schenker.

 

Sponsoring: Bio Training Project

Het Bio Training Project biedt bedrijven de mogelijkheid om via sponsoring Landwijzer te steunen. Dmv een logo op de producten kan het bedrijf aangeven aan dit project deel te nemen.
Een afgesproken percentage van de verkoopprijs aan de consument wordt dan structureel bestemd als ondersteuning van de activiteiten van Landwijzer.

Meer info over het Bio Training Project.

 

Legaat

U kan Landwijzer begunstigen met een zogenaamd Duolegaat. Zo kan u tegelijk:

  1. uw erfgenamen evenveel begunstigen als anders,

  2. een deel van uw vermogen voor Landwijzer bestemmen

  3. én minder successierechten betalen.

Wil u meer weten over deze legale formule om zélf rechtstreeks een bestemming te geven aan een deel van de successierechten die u anders aan de staat betaalt ?

Meer info over het Duolegaat