Gezamenlijke reis naar BD-Conferentie in Dornach (ZW)

De jaarlijkse conferentie van de internationale biodynamische landbouw-beweging, is telkens opnieuw een inspirerende en verrijkende bijeenkomst, zowel inhoudelijk, qua plaats als publiek. Honderden biodynamische boeren, studenten en betrokkenen van over de hele wereld verlaten hun erf om een aantal dagen rond een bepaald thema met elkaar uit te wisselen, zoals economie, de preparaten, ... .
De afwisseling van lezingen, workshops, artistieke momenten, en de vele gesprekken doorheen pauzes, maaltijden en op café ’s avonds zorgen voor een veelzijdige ontmoeting en verdieping in de biodynamische landbouw.

Reeds enkele jaren trekken we met een mooi gevarieerde groep van boeren, cursisten en docenten naar Dornach, en faciliteert Landwijzer de deelname door de organisatie van vervoer en overnachting op zicht te nemen.

Internationale BD-conferentie in Dornach 2020: The spiritual in agriculture

Ook in 2020 trekken we samen naar Dornach. 
We vertrekken dinsdag 4 februari 's middags, en zijn zondagavond 9 februari terug.

Meer over het jaarthema vind je hier
De verslagen van de eerdere conferenties kan je hier inkijken. 
Lees hier het verslag van de vorige reis naar de BD-landbouwconferentie. 

De voertaal is overwegend Duits, soms Engels of Frans. Er is steeds vertaling voorzien naar Engels, Duits, Frans en Spaans.
Vanuit Landwijzer regelen we carpooling en zorgen we voor een slaapplek in het begegnungscentrum als je je tijdig aanmeldt.
Richtprijs conferentiedeelname, vervoer, overnachtingen, maaltijden: 500 euro voor studenten, 680€ voor niet-studenten.

Wil je graag meer info? Neem dan contact op met Ineke via het inschrijvingsformulier. 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!